Homepagina / Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

Bezig met het plannen van een uniek bedrijfsfeest? Loetje biedt verschillende mogelijkheden met betrekking tot zaalverhuur. Met de mooie uiteenlopende locaties en de goede cateringmogelijkheden wordt dit gegarandeerd een bedrijfsfeest dat niet snel vergeten zal worden. Wij helpen u graag bij het plannen en zorgen voor een geweldige dag. Weet u nog niet zo goed wat u wilt? Wij denken graag met u mee.

Vraag hieronder geheel vrijblijvend een offerte aan.

Ontdek de ideale Loetje Locatie

Loetjes Garage is een unieke locatie met 3 prachtige ruimtes. Een bruiloft of zakendiner? Dat kan! Een brainstormsessie of workshop? Juist hier doet men inspiratie op!

Loetje aan ’t IJ ligt bij een van de meest dynamische culturele hotspots van Amsterdam Noord: De NDSM werf. We bieden 4 prachtige zalen voor zowel privé en zakelijk!

Loetje Breukelen ligt centraal tussen Utrecht en Amsterdam en heeft een grote en een kleine zaal. Geschikt voor een presentatie, team-dag of besloten diner.

Loetje Gorssel, in de mooie Achterhoek, beschikt over een grote, aparte zaal die geheel naar eigen wens is in te delen. Een uitstapje naar het naastgelegen Museum More is zo geregeld.

Vergaderen in de Skybox van Loetje Zuidas? Bel dan met Afd. Banqueting 085-0430281 of vraag een offerte aan.