Homepagina / Besloten Feest

Besloten Feest

Bezig met het plannen van een feest? Wij bieden meerdere locaties aan die perfect geschikt zijn om een bijzonder feest te organiseren. Elke locatie is uniek en is geheel naar eigen wens in te richten. Onze zalen zijn geschikt voor kleine en grote groepen. Dus of het nu gaat om een bescheiden verjaardagsfeestje of een groot opgezet feest, het wordt gegarandeerd een groot succes.

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan.

Ontdek de ideale Loetje Locatie

Loetjes Garage is een unieke locatie met 3 prachtige ruimtes. Een bruiloft of zakendiner? Dat kan! Een brainstormsessie of workshop? Juist hier doet men inspiratie op!

Loetje aan ’t IJ ligt bij een van de meest dynamische culturele hotspots van Amsterdam Noord: De NDSM werf. We bieden 4 prachtige zalen voor zowel privé en zakelijk!

Loetje Breukelen ligt centraal tussen Utrecht en Amsterdam en heeft een grote en een kleine zaal. Geschikt voor een presentatie, team-dag of besloten diner.

Loetje Gorssel biedt niet alleen een prachtige zaal maar beschikt ook over 10 hotelkamers. Een uitstapje naar het naastgelegen  Museum More is zo geregeld.