Homepagina / Je bruiloft bij Loetje – De mooiste dag van je leven!

Loetje bruiloften

Je trouwerij is de mooiste dag van je leven! Het voorbereiden hiervan komt veel bij kijken, het is een spannende en drukke periode. Bij Loetje bieden wij verschillende bijzondere locaties aan die wij zullen inrichten naar de wensen van het trouwpaar. Elke ruimte heeft zijn eigen unieke kenmerken en zijn allemaal uitgerust met een mooie bar en een heerlijke keuken. Je kunt bij ons terecht voor iedere gelegenheid, van plechtigheid, tot feest en van borrel tot diner.

De locaties van onze vestigingen zijn ook ideaal om een prachtige fotoshoot te houden. Wat dacht je van Loetjes garage, gelegen in het prachtige dorp Ouderkerk, of Loetje aan ’t IJ waar je uitkijkt over het IJ. Bij ons staat het trouwpaar op nummer één en we zijn pas tevreden als het een onvergetelijke dag is.

Interesse? Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan.

Ontdek de ideale Loetje locatie voor bruiloften

Loetjes Garage is een unieke locatie met 3 prachtige ruimtes. Een bruiloft of zakendiner? Dat kan! Een brainstormsessie of workshop? Juist hier doet men inspiratie op!

Loetje Gorssel, in de mooie Achterhoek, beschikt over een grote, aparte zaal die geheel naar eigen wens is in te delen. Een uitstapje naar het naastgelegen Museum More is zo geregeld.