Homepagina / Dineren met een groep bij Loetje

Dineren

Een keer op zoek naar een andere manier van dineren met collega’s? Of geïnteresseerd in een gezellige lunch in besloten ruimte? Kom naar Loetje om te eten met een groep in combinatie met walking diner, buffet of juist een arrangement. Wij bieden veel verschillende soorten zalen aan met elk een unieke sfeer. Van zalen voor kleine groepen tot aan zalen voor 300 personen.

Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Vraag dan nu geheel vrijblijvend een offerte aan.

Ontdek de ideale Loetje Locatie om te dineren

Loetjes Garage is een unieke locatie met 3 prachtige ruimtes. Een bruiloft of zakendiner? Dat kan! Een brainstormsessie of workshop? Juist hier doet men inspiratie op!

Loetje aan ’t IJ ligt bij een van de meest dynamische culturele hotspots van Amsterdam Noord: De NDSM werf. We bieden 4 prachtige zalen voor zowel privé en zakelijk!

Loetje Breukelen ligt centraal tussen Utrecht en Amsterdam en heeft een grote en een kleine zaal. Geschikt voor een presentatie, team-dag of besloten diner.

Loetje Gorssel, in de mooie Achterhoek, beschikt over een grote, aparte zaal die geheel naar eigen wens is in te delen. Een uitstapje naar het naastgelegen  Museum More is zo geregeld.

Vergaderen in de Skybox van Loetje Zuidas? Bel dan met Afd. Banqueting 085-0430281 of vraag een offerte aan.