Ontdek de ideale Loetje Locaties

Loetjes Garage is een unieke locatie met 3 prachtige ruimtes. Een bruiloft of zakendiner? Dat kan! Een brainstormsessie of workshop? Juist hier doet men inspiratie op!

Loetje aan ’t IJ ligt bij een van de meest dynamische culturele hotspots van Amsterdam Noord: De NDSM werf. We bieden 4 prachtige zalen voor zowel privé en zakelijk!

Loetje Breukelen ligt centraal tussen Utrecht en Amsterdam en heeft een grote en een kleine zaal. Geschikt voor een presentatie, team-dag of besloten diner.

Loetje Gorssel heeft een prachtige zaal. Daarnaast is een uitstapje naar het naastgelegen Museum More zo geregeld.

Vergaderen in de Skybox van Loetje Zuidas? Bel dan met Afd. Banqueting 085-0430281 of vraag een offerte aan.

Loetje aan de Amstel is gevestigd in een prachtig authentiek pand aan de Amstelzijde. We beschikken over 2 zalen die voor meerdere evenementen gebruikt kunnen worden.

Onze zaal in Almere, “De Verdieping” genaamd. Welke reden u ook heeft voor het boeken van deze zaal, het loopt allemaal net iets beter, leuker en soepeler in deze nieuwe locatie met een mooi uitzicht.

Vergaderen in de Skybox van Loetje Zuidas? Bel dan met Afd. Banqueting 085-0430281 of vraag een offerte aan.

Loetje aan de Amstel is gevestigd in een prachtig, authentiek pand aan de Amstelzijde. We beschikken over 2 zalen die voor meerdere evenementen gebruikt kan worden.

Afdeling Banqueting
085-043 02 81
[email protected]