Homepagina / Vergaderen bij een locatie van Loetje

Vergaderen

Loetje beschikt over verschillende unieke locaties met sfeervolle zalen die zich perfect lenen voor vergaderingen. U kunt bij ons terecht voor vergaderingen met een kleine groep maar ook als u met een groter gezelschap wilt komen bent u bij ons aan het juiste adres.
Wij bieden de juiste ondersteuning en hulpmiddelen bij het optimaliseren van uw vergadering. Daarnaast is de catering bij Loetje natuurlijk altijd goed. Een vergadering bij Loetje is een gegarandeerd succes.

Bekijk de verschillende locaties en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor uw vergadering.

Ontdek de ideale Loetje Locaties

Loetjes Garage is een unieke locatie met 3 prachtige ruimtes. Een bruiloft of zakendiner? Dat kan! Een brainstormsessie of workshop? Juist hier doet men inspiratie op!

Loetje aan ’t IJ ligt bij een van de meest dynamische culturele hotspots van Amsterdam Noord: De NDSM werf. We bieden 4 prachtige zalen voor zowel privé en zakelijk!

Loetje Breukelen ligt centraal tussen Utrecht en Amsterdam en heeft een grote en een kleine zaal. Geschikt voor een presentatie, team-dag of besloten diner.

Loetje Gorssel, in de mooie Achterhoek, beschikt over een grote, aparte zaal die geheel naar eigen wens is in te delen. Een uitstapje naar het naastgelegen Museum More is zo geregeld.

Vergaderen in de Skybox van Loetje Zuidas? Bel dan met Afd. Banqueting 085-0430281 of vraag een offerte aan.

Loetje aan de Amstel is gevestigd in een prachtig, authentiek pand aan de Amstelzijde. We beschikken over 2 zalen die voor meerdere evenementen gebruikt kan worden.