Homepagina / Zakelijke evenementen

Zakelijke evenementen

Op zoek naar de perfecte locatie voor een zakelijk evenement? Door onze ruime selectie aan zalen zit er altijd een geschikte locatie bij. Elke locatie is uniek en geheel in te richten naar de stijl van het evenement. Zoekt u een ruimte waar meerdere opstellingen mogelijk zijn of wilt u dat wij met u meedenken? Geen probleem, wij helpen u graag.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan.

Ontdek de ideale Loetje Locatie voor uw zakelijk evenement

Loetjes Garage is een unieke locatie met 3 prachtige ruimtes. Een bruiloft of zakendiner? Dat kan! Een brainstormsessie of workshop? Juist hier doet men inspiratie op!

Loetje aan ’t IJ ligt bij een van de meest dynamische culturele hotspots van Amsterdam Noord: De NDSM werf. We bieden 4 prachtige zalen voor zowel privé en zakelijk!

Loetje Breukelen ligt centraal tussen Utrecht en Amsterdam en heeft een grote en een kleine zaal. Geschikt voor een presentatie, team-dag of besloten diner.

Loetje Gorssel, in de mooie Achterhoek, beschikt over een grote, aparte zaal die geheel naar eigen wens is in te delen. Een uitstapje naar het naastgelegen Museum More is zo geregeld.

Vergaderen in de Skybox van Loetje Zuidas? Bel dan met Afd. Banqueting 085-0430281 of vraag een offerte aan.

Loetje aan de Amstel is gevestigd in een prachtig, authentiek pand aan de Amstelzijde. We beschikken over 2 zalen die voor meerdere evenementen gebruikt kan worden.